خرید کتاب با تخفیف زمستونی
با سلام خدمت همراهان همیشگی بوک شاپ امروز به معرفی یکی از بانک کتاب پرطرفدار می پردازیم که به بانک کتاب با تخفیف معروف است
مقدمات مطالعه
1- برای مطالعه ، فقط یک مکان انتخاب شود و آن مکان تغییر نکند .
2- در محیط مطالعه عواملی که باعث پرت شدن حواس می شود ، نباشد . مثلاً کتاب غیر درسی ، روزنامه ، عکس و … .
3- محیط مطالعه آرام باشد .
4- در حین خستگی مطالعه نکنید .
بهداشت مطالعه
1- هوا و نور : کیفیت هوای تنفسی هم از نظر ایجاد نشاط و هم از لحاظ فراهم آوردن موجبات کسالت خیلی مهم است . تنفس در اتاق دربسته که هوا به قدر کافی در آنجا وجود ندارد ، کاردرستی نیست .
2- جهت تابش نور : نور باید از سمت چپ ، بالا و با زاویه تقریبی 45 درجه به کتاب و کاغذ بتابد . زیرا اگر از سمت راست بتابد ، خصوصاً هنگام نگارش ، باعث ایجاد سایه دست برروی کاغذ می شود که در دید اشکال ایجاد کرده و در نتیجه باعث خستگی چشم می شود .
3- استفاده از نور غیر مستقیم : بهترین نور برای مطالعه و کار ، روشنایی معمولی اتاق است که در هوای روشن به وسیله نور غیر مستقیم ایجاد شده باشد .
4- فاصله مناسب چشمها با کتاب یا کاغذ : یک چشم سالم از فاصله 30 سانتی متری می تواند حروف کتاب را تشخیص دهد . اگر از این فاصله قادر به خواندن نیستید به پزشک مراجعه نمائید .
5- نوع مرکب یا خودکار : بهترین رنگها ، رنگ آبی و مشکی است که فشار کمتری به چشم وارد می کند و مانع خستگی می شود . رنگهای قرمز ، سبز و … دید را مشکل و باعث خستگی چشم می شوند .
6- استراحت متناوب چشمها : برای هر ساعت مطالعه یک ربع تا بیست دقیقه استراحت مفید لازم است . این استراحت نه تنها برای چشم بلکه برای مغز هم فرصت مناسبی است که یادگیری خود را مرور کند . در زمان استراحت باید به فاصله دور و بدون توجه و دقت نگاه کرد ، این کار باعث تنوع و تمدد اعصاب نیز می شود .
7- یکنواخت بودن نور محیط : نورهای محیط خصوصا اگر در زاویه دید چشمهای شما هستند باید یکنواخت باشد . یکی از معایب استفاده از چراغ مطالعه این است که تمرکز نور به سطح کتاب و تاریکی نسبی محیط اطراف باعث خستگی زودرس چشمها می شود .
8- وضع نشستن به هنگام مطالعه : وضع نشستن برای افرادی که زیاد مطالعه می کنند بسیار مهم است . نباید به صورت خمیده و یا در طرفین مطالعه نمود ، چون به تدریج باعث تغییر ستون فقرات می گردد ؛ ستون فقرات به هنگام مطالعه باید راست باشد ، بایدضمن مطالعه و در وقتهای استراحت چشمها و وضع نشستن خود را تغییر داده ، مختصری حرکت نمایید تا از رکود خون در پاها جلوگیری شود . مطالعه در حال دراز کشیدن برای چشم مناسب نیست چراکه روشنایی کتاب تامین نمی شود و خستگی زودتر فرا می رسد همچنین مطالعه در وسط روز رو به شمال مناسب نیست زیرا نور بیشتر یا کمتر از حد طبیعی به چشمها می رسد .
9- مطالعه موقع حرکت : مطالعه هنگام راه رفتن به علت تکان ، حرکت و تغییر دائمی فاصله چشمها تا کتاب باعث خستگی و ضعف چشمها می شود .
10- نور لامپهای مهتابی : به علت داشتن نوسان ، چندان مناسب نیست و بهتر است به جای استفاده از یک منبع نوری از چند چراغ استفاده نمود . نور نباید نوسان داشته باشد تا روشنایی محل مطالعه یکسان بماند .
11- تعیین اوقات و برنامه منظم برای مطالعه : اگر مطالعه در ساعات معینی از شبانه روز انجام گیرد ، آمادگی ذهنی و بدنی به هنگام مطالعه را می کاهد ، مگر اینکه زمان مطالعه کوتاه مدت باشد .
12- صرف غذا و مطالعه : بلافاصله پس از صرف غذا نباید مطالعه نمود ، زیرا به علت شروع فعالیت دستگاه گوارش پس از خوردن غذا و هجوم خون به معده و احشاء داخلی ، از میزان جریان خون در مغز کاسته می شود و آمادگی برای مطالعه کاهش می یابد .
13- تنفس هنگام مطالعه : انجام حرکات تنفسی متناسب در مطالعه بسیار مهم است . تنفس اگر نامنظم باشد ، به تدریج باعث کاهش اکسیژن خون و ایجاد حالت خواب آلودگی می شود ودرنتیجه از آمادگی ذهنی برای مطالعه می کاهد .
14- آرامش فکری : در هنگام مطالعه باید از اشتغالات ذهنی و عصبانیت جلوگیری نمود . اضطراب و ناراحتی باعث از بین رفتن تمرکز حواس می شود و حافظه کسانی که دارای اضطراب و عصبانیت هستند ، به طور محسوسی از افراد عادی کمتر است .
15- ورزش و مطالعه : یکی از مشکلات اساسی در مطالعات طولانی اختلال در جریان خون است . افرادی که ساعت زیادی در شبانه روز به مطالعه می پردازند باید فعالیت و حرکات عضلانی کافی داشته باشند . چرا که در افراد پرمطالعه ، خون بیش از همه جا ، در مغز و کاسه سر گردش کرده و اختلالاتی در گردش خونشان به وجود می آید .
یکی از راه های کمک به کودکان برای کشف لذت مطالعه، خواندن کتاب ها با صدای بلند برای آنهاست.
کتابخوانی با صدای بلند برای کودکان هیچگاه زود یا دیر نیست. تمام کودکان از نوزادی تا نوجوانی می توانند ازگوش دادن به خواندن شما سود ببرند.
این مقاله شامل نکات و تکنیک های مهم برای کتابخوانی برای کودکان است.
فواید کتابخوانی برای کودکان:
تحقیقات نشان داده است که خانواده نقش مهمی در موفقیت و تشویق کودکان برای کسب مهارت مطالعه ایفا میکند. کتابخوانی برای کودکان علاوه بر اینکه آنها را به مطالعه تشویق و علاقه مند میکنند،آنها را به خوانندگان، شنوندگان و دانش آموزانی بهتر تبدیل میکند. کتابخوانی دایره لغات و مهارت های زبانی کودکان را تقویت می کند. همچنین راهی است برای کسب دانش و شناخت دنیای اطراف. کتابخوانی با صدای بلند یا همراهی کودکان برای کتابخوانی به کودکان ارزش و لذت مطالعه را می آموزد.
فواید کتابخوانی برای والدین:
کتابخوانی تنها خواندن کلمات صفحه ها نیست، خواندن هر کتاب یک ماجراجویی است، شانس جدیدی است برای کشف تازه ها، برای ملاقات افراد جدید و مکان های جدید که می توان کودکان را در آن سهیم کرد.
چگونه با هم خواندن را آغاز کنیم؟
کتابخوانی با صدای بلند برای کودکان می تواند همه جا، همه وقت و تقریبا با تمام کتاب ها انجام شود.
نکاتی برای آغاز:
با خود قرار بگذارید که دست کم روزی یک بار کتابخوانی با صدای بلند را انجام دهید. ایجاد و نگاه داشتن عادت کتابخوانی مهم است. زمانی را برای کتابخوانی با صدای بلند انتخاب کنید. این زمان می تواند هر زمانی از روز باشد، بعد از مدرسه یا پیش از خواب کودک. به این نکته توجه کنید که کتابخوانی را هر روز در همان زمان برای کودکان انجام دهیم. مکانی مورد علاقه و مطلوب را برای کتابخوانی با صدای بلند انتخاب کنید. این مکان می تواند اتاق خواب، اتاق پذیرایی یا هر مکان دیگری باشد، هر جایی که شما می توانید به آسودگی در کنار کودکان خود با هم کتاب بخوانید. سرگرم کردن کودکان در هنگام خواندن کتاب باعث ایجاد علاقه و اشتیاق در آنان برای مطالعه می شود.
کتابخوانی برای خردسالان:
حتی زمانی که کودکان نمی دانند کلمات چیست می توانند از تماشای آنان و گوش دادن به کتابخوانی شما لذت و بهره ببرند. در نخستین سال زندگی، کودکان می توانند صحبت کردن ابتدایی و مفاهیم مطالعه، مانند در دست گرفتن کتاب و اینکه شما کلمات را می خوانید و نه تصاویر را بیاموزند. هر چه زودتر آموختن این مفاهیم بدان معناست که کودک راحتتر مطالعه را خواهد آموخت